banner image
Babusgató Állatsimogató és Állatpark

Babusgató Állatsimogató és Állatpark

Látogasson el állatparkunkba, amely tartalmas kikapcsolódási lehetőségeket biztosít minden korosztály számára.

A Zeteváraljai babusgató állatsimogató Székelyudvarhelytől kb. 20km-re található. A 4 hektáron épült park célja, hogy testközelből ismertesse meg a látogatókkal az állatokat. Nálunk találkozhatnak a jól ismert, hagyományos háziállatokkal, de a park részét képezik olyan különleges állatok is, amelyeket korábban csak tv-ben vagy állatkertben láthattunk.

Belépésnél mindenki etetőcsomagot kap. A kis csomagból kedvünkre etethetjük az állatokat, a finom falatokkal hamar elnyerhetjük azok bizalmát. Az állatoktól nem kell félni, szokva vannak az emberek közelségéhez. Miután sikerült magunkhoz csábítani őket, akkor nem marad más hátra mind a simogatás. Garantáltan felejthetetlen program a gyerekeknek. A folyamatosan bővülő állatállománynak köszönhetően pedig újbóli látogatás esetén is marad bőven felfedezni való.

A parkban találkozhatunk többek között pónilóval, struccal, tengerimalaccal, szamárral, pulykával, pávával, őzzel, nyúllal, báránnyal, kecskével, malaccal, alpakával, de még dámszarvassal is. Az állatokkal való interakciót terápiás jellege miatt is ajánljuk. Remek program az egész családnak.

ÁRAK:

Felnőtt belépőjegy: 30 RON
Gyerek belépőjegy (03-14 év): 20 RON
Minden 3 év alatti gyereknek ingyenes

NYITVATARTÁS:

Minden nap 10-18 óra között

Az állatpark a GOOGLE MAPS-on.

ELÉRHETŐSÉGEK:

WEB: hargitabearlodge.com
FACEBOOK:facebook.com/Babusgató-Állatsimogató-és-Állatpark-Zeteváralján
TEL: 004-0748 103311
EMAIL: zsoltbabos74@gmail.com

Babusgató Állatsimogató és Állatpark
Babusgató Állatsimogató és Állatpark
cookie A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.