banner image
Buggy kalandtúrák!

Buggy kalandtúrák!

Hívunk minden olyan kedves vendéget, aki szeretné felfedezni Erdély természeti szépségeit, egy élménydús és aktív túrán keresztül.
A kivételes vezetési élmény mellé vadregényes táj és különleges látnivalók társulnak.
A tapasztalt túravezetőnek és az alkalmas járműveknek köszönhetően nem jelentenek akadályt sem a sáros, sem az avarral borított erdei utak.
Egyedi túráink személyre és csoportra szabottak, ezért érdemes előre egyeztetni!
Túráink során számos lehetőség nyílik fényképek készítésére, ezáltal megörökítve a környező csodálatos tájat és felejthetetlen élményeinket.

Az élmény a biztonsági előírások megbeszélésével kezdődik, majd minden kedves vendég egyéni felelősségvállalási nyilatkozatot tölt ki. Ezt követően minden résztvevő sisakot kap, majd a járművek bemutatása következik. A túravezetők segítenek a megfelelő vezetési stílus elsajátításában szavatolva a résztvevők biztonságát. Az elsődleges technikák elsajátítása után kezdetét veszi az igazi élmény. A kiválasztott túrának megfelelően váltakozó nehézségű terepen halad az útvonal. A rendszeres megállók alkalmával lehetőség nyílik pihenésre, és a környék látványosságainak megtekintésére.
A túra résztvevőinek rendelkezniük kell turista vagy baleset biztosítással, 14 éven aluli személyek esetén szülői felügyelet szükséges.

A buggy kalandúra videó felvételének megtekintéséhez kattintson ide.

Félnapos túra:

Túra során felfedezhetjük Farkaslaka és Székelyszentlélek falvak határait. Erdei és mezei utakon, patakon és erdőn keresztül érjük el a Jézus szíve szobrot. A Gordon-tetőn elhelyezkedő 22 méteres szobor kilátóként is funkcionál. A kilátó tetejéről kilométerekre el lehet látni, remek alapanyag egy jó fotós számára.
Távolság: 30-40 km

Egész napos túrák:

Jézus szíve kilátó és környéke:
A túraútvonal ismertetése után Székelyszentlélek irányában indul a csoport. Váltakozó technikájú, és borítású útvonal első állomása a Gordon-tetőn elhelyezkedő Jézus szíve kilátó ahonnan megcsodálhatjuk a környező táj szépségeit. A rövid pihenő után további látványosságokat tekintünk meg, beleértve az üknyédi fa templomot és az oroszhegyi kilátót. A csoport igénye szerint lehetőség van piknikre a természetben, vagy egy környező étteremben megkóstolni a helyi különlegességeket. A túrát egy rövid megállóval zárjuk a Rez tetőn, ahonnan remek rálátás nyílik az alatt elterülő Székelyudvarhelyre.
Távolság: 80-110km

Madarasi-Hargita túra:
Székelyudvarhelyről indulva, Ivó felől közelítjük meg a Madarasi-Hargitát. Nagyjából 36 km vezetés után érjük el a Hargita csúcsát ahonnan páratlan kilátás nyílik a környező vidékre. A székelyek Szent Hegye néven is emlegetett csúcs 1801 méterrel nyúlik a tengerszint fölé. Az útvonal következő állomása a Zetelaki Víztározó, amely a legnagyobb mesterséges tó a környéken. A csoport igénye szerint lehetőség van piknikre, vagy egy közös ebédre az Árpád Háza csárdában, megkóstolva a helyi sajátos ételeket, italokat. Utolsó állomásként meglátogatjuk a Fenyéd melletti dombot, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Székelyudvarhelyre.
Távolság: 80-110 km

Firtos vár túra:
Székelyudvarhelyről indulva közelítjük meg a Firtos várat. A II. században épült várnak már csak a régészeti ásatások során előkerült romjai láthatók, viszont a vártól és a kilátótól kivételes panorámát csodálhatunk meg. A soron következő látnivalók a Só völgy és a Só szikla. A csoport igénye szerint lehetőség van piknikre, vagy egy közös étkezésre a Korondon található Árcsó fogadóban. Folytatva a túrát eljutunk Varságra, ahol egy különleges vízesést tekinthetünk meg. Utolsó állomásként meglátogatjuk a Fenyéd melletti dombot, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Székelyudvarhelyre.
Távolság: 130 km

Árajánlat:

Napos túra:
375 Euró/buggy

Félnapos túra:
165 Euró/2fő/buggy
235 Euró/4fő/buggy

Kevesebb mint 6 fő esetén, a túravezetésért 1 napos túrára 100 Eurót, míg félnaposra 50 Eurót számolunk fel.

A túra kezdetén 500 Euró kauciót igényelünk, amit, ha nem történt kár, akkor hiánytalanul visszaadunk! Köszönjük szépen a szíves megértésüket!

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!

Buggy kalandtúrák!
Buggy kalandtúrák!
cookie A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.