banner image
Montaincart túra a Hargitán!

Montaincart túra a Hargitán!

A túrák az Ivói Fáradt Bakancs Élménybázisáról indulnak.

A Montaincart egy új fejlesztésű, mókás eszköz, ami lehetővé teszi, hogy egész évben szánkózhassunk, függetlenül attól, hogy épp van-e hó, vagy nincs. Az ergonómikus üléskialakítás lehetővé teszi, hogy csak a sebesség élvezetére koncentrálhassunk. 

Az élmény a biztonsági előírások megbeszélésével kezdődik, majd a szervezők által biztosított dzsipen a helyszínre utaznak. A hegytetőre érve a résztvevők védősisakot kapnak, majd megismerkednek a mountaincart felépítésével. Először lassú tempóban vágnak neki a túra útvonalnak, hogy legyen idő a mountaincarttal ismerkedni. Az első pihenő után jöheti az igazi élmény és száguldás.

A kiváló minőségű, egyedi tervezésű, ultrabiztonságos mountaincart új eszköznek számít Európa szerte is. A legújabb őrület, mely már 12 éves (135 cm felett) kortól 99 korig használható, minden korosztálynak egyedi meglepetéseket tartogat. 12 éves kor alatt ölben tudják a szülők lehozni a gyerekeket.

Max. terhelés: 120 kg (szülő+gyerek)! A kaland egy erdei úton történik, amely Erdély leghosszabb cartos pályája részben aszfaltozott (80%) részben törtkővel borított (20%). A pálya 10 km hosszúságával és átlag 10%-os lejtésével, valamint 1000 m-es szintkülönbségével garantálja a felejthetetlen kalandot.

3 kerék, ülve száguldás, csak fék, semmi pedál, maximális élvezet. A kézközelben lévő fékek nem egyszerre működnek, hanem külön a balt és külön a jobbot tudjuk használni, ezért a farolások tárháza kifogyhatatlan variációs lehetőségeket tartogat a pályán található 6 hajtűkanyarban.   

Egy szervező terepjáróval kíséri a túrázókat, így azok is részt vehetnek a túrán, akik valamilyen oknál fogva nem kívánnak mountaincartozni. A kísérő autóba váltóruhát, vagy egyéb csomagokat is be lehet tenni. (A kísérő személyekre nem kell fizetni)

Árajánlat:
22 Euró/fő/túra.
A minimum  létszám 6 fő, a maximum létszám 12 fő.

A program ideje 1,5-2 óra, a résztvevőket minden esetben kiképzett túravezető kíséri, aki a "kartozás" rejtelmeibe is beavatja a résztvevőket.

A fentiek ismeretében, mindenki saját felelősségére vehet részt a kalandban!

Érdeklődni, időpontot egyeztetni: 
Bartalis Dénes (Cepi) 004-0742 108472
Honlap: http://www.faradtbakancs.ro/mountencart

Megjegyzés:
Egyazon napra megszervezve, a fentebb bemutatott program kiválóan passzol a következő oldalon található program lehetőséggel: 

Székely Via Ferrata a Madarasi Hargitán!
http://erdelyivendeghazak.ro/hu/prg/39/9/via-ferrata-madarasi-hargita-programok

Élménydús ereszkedést kívánunk!
Tisztelettel,
Nagy Árpád

Montaincart túra a Hargitán!
Montaincart túra a Hargitán!
cookie A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.