banner image
Szállásfoglalási feltételek

Cég adatok:
Nagy Arpad Intreprindere Individuala, cím: 535600 Székelyudvarhely, Lakatosok utca, 5/10, Harghita megye, Románia, adószám: 22306737, bejegyzési szám: F19/418/17.03.2003.
Adminisztrátor: Nagy Árpád személyi igazolvány száma: HR 543292

A Nagy Árpád Intreprindere Individuala felelőssége:
Nagy Árpád I.I. az Internetes honlapján http://www.erdelyiutazas.ro a Nagy Lak I vendégház számára reklámtevékenységet folytat, a vendégház ajánlatait, szolgáltatásait maradéktalanul ismerteti. A lefoglalt szálláshelynél bekövetkező esetleges változásokat a Vendég tudtára hozza. A lefoglalt szálláshelyet a Vendég számára biztosítja. A honlapon megjelent szolgáltatások valódiságáért garantál.
Ha az utazás megkezdése előtt a lefoglalt szálláshely bármely okból fogadóképtelenné vált, vagy szolgáltatásában változás következett be, azt tudatjuk a Vendéggel. A Vendég nem köteles a változásokat elfogadni. A szabad szálláshelyek közül másikat választhat, vagy elállhat az utazás szándékától. Ez esetben a foglalás semmisé vállik, és az előleg teljes összege visszafizetésre kerül.
Nem kérhető kártérítés, ha a vendégház tőle független okok miatt nem tudja biztosítani a vállalt feltételeket (pl. tűzvész, természeti katasztrófa, stb.)
A szálláshelyet a Vendég kitakarítva, rendeltetésszerűen használható állapotban veheti át. A szállásadó a berendezési, felszerelési tárgyak meghibásodása esetén, haladéktalanul gondoskodik azok kijavításáról.
A vendégeknek bejelentkezéskor hitelkártyát kell bemutatniuk biztonsági letétként az esetlegesen keletkezett károk, és az időközben kért szolgáltatások fedezésére. A Vendég, a szálláshelyen esetlegesen okozott kárt a helyszínen köteles rendezni.
A szálláshelyet az érkezés napján legkorábban 15 órától lehet igénybe venni, eltávozáskor 10 óráig kell elhagyni.
A szállásadónak joga van kikötéseit kiegészíteni, erre azonban minden esetben, előre fel kell hívnia a Vendég figyelmét!

Szálláshely előfoglalása:

Szállást előfoglalni e-mailen, vagy telefonon lehet, amit a közösen megegyezett időpontig díjmentesen fenntartunk. 

Szálláshely foglalása:

A szállást 50% foglaló befizetése mellett lehet véglegesen lefoglalni. A foglaló összegét két féle módon tudják elküldeni:

- Hitelkártya adatainak megadásával! (16 szám + érvényességi dátum) Ez esetben megterheljük a kártyáját a teljes szállásdíj 50%-val. A maradék szállásdíj (50%), valamint egyéb szolgáltatások ára a helyszínen fizetendő. 

Banki átutalással! Ez esetben a foglalás visszaigazolását követő napokban (1-2 nap) a teljes szállásdíj 50%-át várjuk az alábbi számlaszámok valamelyikére. A maradék szállásdíj (50%), valamint egyéb szolgáltatások ára a helyszínen fizetendő. 

Bank neve: RAIFFEISEN BANK, Agentia Odorheiu Secuiesc
Bank címe: 535600, str. Rákóczi, nr. 13, jud. Harghita

SWIFT: RZBR ROBU

Számla tulajdonosa: Nagy Arpad Intreprindere Individuala

RON számla: RO54 RZBR 0000 0600 0370 6955

EUR számla: RO53 RZBR 0000 0600 1924 9283

Átutaláskor a Román Nemzeti Bank, utalás napján közzétett, Euró - RON középárfolyamát vesszük alapul. Hasonlóképpen járunk el, ha a helyszínen fizetendő hátralék, Lejben törlesztődik!

Fontos: Hogy azonosítani tudjam mely rendeléshez tartozik a befizetés, átutaláskor a közleményrovatba a foglalás pillanatában megadott AZONOSÍTÓSZÁMOT kérem tüntessék fel.
További megjegyzést a közlemény rovatba nem szükséges beírni! (pl. előleg, foglalás, vendégház neve, periódus, személyek száma, stb.)
Külön megköszönöm, ha az előleg befizetéséről értesítenek! Kérem, őrizzék meg az előleg befizetését tanúsító iratot! 

Fontos: A számla kiállításához, mielőbb szíveskedjenek megküldeni a következő adatokat:
Magán személy: név, személyi igazolvány száma, cím.
vagy
Cég: cégnév, adószám, cím.

Szállásfoglalás visszamondása:

Kérném szépen figyelembe venni, hogy a befizetett foglaló nem visszatérítendő!

Megkezdett üdülés megszakítása:

A lefoglalt periódus teljes értékben fizetendő! 

Stornó utazási biztosítás:

Mivel egy esetleges, nem kívánatos szálláslemondás esetén, a befizetett foglaló összege nem visszatérítendő, a saját biztonságuk kedvéért javasoljuk, hogy valamely biztosító társaságnál kössenek stornó utazási biztosítást. Ez esetben, ha le kell mondaniuk a foglalást, a biztosító társaság a befizetett összeg erejéig kártalanítani fogja Önöket.

Nagy Árpád Intreprindere Individuala részéről:


Nagy Árpád

Még több fotó
cookie A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.