banner image
A Nagy Lak I vendégház télen

Miért is ajánljuk szálláshelyünket a téli szezonban is megtisztelő figyelmükbe?
Mert a vendégház téli viszonyok között is jól megközelíthető. Mert innen csillagtúraszerű kirándulásokkal könnyedén elérhetőek Székelyföld nevezetességei. Mert a szálláshely közvetlen közelségében télen is tartalmas gyalogtúra lehetőségek vannak. Mert a vendégház csodálatos környezetben, erdő és tó mellett épült. Mert az udvara úgy van kialakítva, hogy minden igénynek megfelelhessen. Mert a vendégház hőszigetelt, és helyiségei külön-külön is fűthetőek! (A megfelelő szálláshely kiválasztásakor, a kellemes meleg folyamatos biztosításának a lehetősége, nagyon fontos kritériummá válik!) Mert a vendégház tágas, jól felszerelt és ízlésesen van berendezve.

Még nagyon sokáig sorolhatnám az érveket, de nem teszem, nehogy azt a gondolatot ébresszem, hogy a saját portékámat igyekszem az egekig felmagasztalni. Beszéljenek helyettem inkább a honlapon található fotók, a valósághű leírás, és a ház Vendégkönyve.

Kikapcsolódás és Welness: Bármely évszakban használható, fűthető vizesdézsa áll kedves Vendégeink rendelkezésére. A 2 méter átmérőjű, 120 centiméter mély, 3500 liter vízzel feltöltött "Székely Jakuzzi" 6-8 fő kikapcsolódását biztosítja. Mivel a dézsa üzembe állítása (vízleeresztés, kimosás, fertőtlenítés, feltöltés és felfűtés) az adott évszaknak megfelelően 12-15. órát vesz igénybe, ezért ha igénybe szeretnék venni, kérnék szépen legalább két nappal az ideérkezésük előtt szíveskedjenek jelezni ezen szándékukat.

Árajánlat: (Megjegyzés: A dézsát min. 2 egymást követő napra lehet igénybe venni!)
2 napra: 60 Euró, minden további napra 20 Euró/nap

Finn szauna:
A szaunát fatüzelésű kályhával, kb. 30 perc alatt lehet üzembe helyzeni. A forró szaunázás után a dézsazuhany segítségével egy pillanat alatt felfrissíthetjük magunkat. Törülközőt és eszenciát biztosítunk.

A szauna árajánlata: (Megjegyzés: A szaunát min. 2 napra lehet igénybe venni!)
2 napra 50 Euróba, minden további napra 15 Euró/nap kerül. (Naponta, akár többször is lehet használni, korlátlan ideig.) 

Lovas szánozás a Hargitán! Felejthetetlen élményben lehet részük, amennyiben egy a csengős lovas szánozás mellett döntenek. A halkan suhanó szán, és a lovak patáinak csattogása a hólepte tiszta fehér tájon a kikapcsolódásuk záloga. Csendes varázslat keríti hatalmába a jól betakart utasokat, miközben a lovas szán fut velük a hargitai téli táj érintetlen útjain. A jó hangulatért a forraltbor a felelős! Nagy Lak vendégház 7 éjszakás helyfoglalása esetén a lovasszán programunk ingyenesen igényelhető!

A programról bővebben a következő linkre kattintva olvashatnak: Lovasszánozás a Hargitán!

Lékhorgászat a zetelaki víztározó jegén! Napijegy, vagy éves bérlet megvásárlása után jogosult a horgász a horgászatra. A napijegyet Zeteváralján a "Sarki' kisüzletben vásárolhatják meg. Nem egyesületi tagokra, illetve külföldiekre vonatkozó jegyár: Napijegy: 25 RON/fő/2bot

A programról bővebben a következő linkre kattintva olvashatnak: Horgászat a tóban, és a hegyi patakokban!

Sízés a Hargitán! A vendégháztól 20 km-re a Madarasi Hargitán (1801 m) található a legközelebbi sípálya.

Összesen 4,8 km-nyi sípályát találhatunk itt 1500-1760 m tengerszint feletti magasságban. A síterep december végétől, április elejéig sízhető.

Sípályák:                                                            
tanulópálya: 100 m                                   
kék pálya 1800 m                                       
piros pálya 1500 m
fekete pálya 600 m
extrém pálya 700 m

Sífelvonók:
Csákányos 650 m
Csákányos 700 m
Tányéros 270 m
Tanulólift 200 m

A programról bővebben a következő linkre kattintva olvashatnak: Sízés a Hargitán!

Tartalmas pihenést kívánunk!

Még több fotó
cookie A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.